Menu

Ungdomsudvalget mangler dig!

image #taarnbyff #ungdom #frivillig
12. april 2021 kl. 09:21

Kære alle TFF-forældre.

 

Ungdomsudvalget (TFF-UUV) er ungdommens udvalg.

 

I kan læse om TFF-UUV  her.

 

TFF-UUV vil gerne lave  gode events for vores børn og unge.

 

Vi har afholdt fester både disco og juleafslutning  i Skelgaardsskolens aula og senest under corunalukningen julebanko med gode præmier, men bevares der er plads til forbedring.

 

Der er samlet midler ind ved at sælge julekalendere i  julen i 2018 og 2019, så der kan ydes tilskud til ture og ting til holdene. Vi råder fortsat over lidt penge, som vi vil fordele efter ansøgninger efter bedste skøn.   

 

Vi vil fortsat gerne  lave arrangementer og gerne her til sommer (om corona vil) en sommerfest på vores opvisningsbane på Vestamager Idrætsanlæg særligt nu hvor klubben har knoklet med at lave en ekstra overdækning ved udsalget i containeren så det kan afholdes uanset vejret.

 

Vi kan dog ikke lave meget uden assistance fra dig og mange bække små gør altså en stor å.

 

Meld dig derfor til TFF-UUV og gør en lille bitte forskel og hjælp med at sommerfest og juleafslutning kan blive realiseret til glæde også for dit barn. Send en mail til info@tårnbyff.dk med overskriften ”TFF-UVV – ja jeg er frivillig”. Du skal ikke deltage i alt men bare være med så vi har ”hænder” som kan hjælpe. Vi kan ikke lave det  selv……….  

 

Bedste hilsner

Tårnby FF Ungdomsudvalg.

Luk