Menu

U16 pokaldrama på Vestamager

image
11. marts 2022 kl. 13:49

Omkring 300 tilskuer var vidner, da Tårnby FF U16 løb med sejren, i Ungdomspokalen kvartfinale der blev spillet på Vestamager. Tårnby FF U16 stod overfor LSF U16, og TFF U16 vandt 2-1 efter at have været bagud 0-1 i første halvleg.

I første halvleg startede begge hold i højt tempo, med hurtige omstillinger og sultne på det første mål, det blev LSF som først kom foran lige inden pausen på en returbold, men et taktisk stærkt og hårdt kæmpende Tårnby mandskab ville det anderledes. 

I anden halvleg viser begge hold, at de er i stand til at spille intensiv og spændende fodbold, men det er Tårnby FF U16’s Daniel Mutton, der med en helt fantastisk solo-præstation og en flot kynisk afslutning bringer Tårnby FF U16 ind i kampen med en scoring til 1-1. TFF U16 formår i kampens slutfase at bevare et højt pres og cementerer sejren med en scoring til 2-1 da Noah Gellner bryder LSF´s opspil, sender bolden direkte frem til Burak Kayahan som med en hælaflevering laver cut-back til Luciano Aravena som sparker bolden køligt ind bag en chanceløs LSF keeper.

Succesfuldt sammenhold

Det her er kulminationen af en målrettet indsats med fokus på udvikling af den enkelte spiller samt sammenhold der her er blevet understreget, Vi er utrolig stolte over den udvikling vores drenge har gennemgået. Uden deres ukuelige vilje og ønske om dygtiggørelse ville vi ikke stå her i dag, fortæller træner Thoms Bruun.

Tusind tak for opbakningen til alle de fremmødte som trodsede aftenkulden og tak for en super flot kulisse.

Luk