Menu

AMAGER PIGEFODBOLD INDTOG HORSENS

image Amager Pigefodbold havde en god tur til Hummel Cup i Horsens
Allan Simonsen (lagt op af Michael Jensen)
29. marts 2023 kl. 21:39
38 fodboldglade piger fra Amager Pigefodbold indtog sidste weekend Horsens til årets Hummel-CUP for 8v8 hold.

Stævnet er et træningsstævne kun for piger, hvor hold fra hele Danmark kan deltage som opvarmning til opstarten på forårs-turneringen. Der er hverken medaljer, pokaler eller point til dette stævne – i stedet prioriterer man det sociale samvær og at knytte bånd blandt alle fodboldpigerne, og på sigt fastholdelse i fodbolden.

Vi deltog med 4 hold på både A-B og C niveau samt 5 trænere, 2 holdledere og forældrehjælpere. Og med 38 fodboldpiger var vi stort og stærkt repræsenteret i Horsens, som resulterede i mange flotte sejre men desværre også nogle ærgerlige nederlag. For de 38 piger der var afsted, handlede det dog ikke kun om at vinde kampe, men også om at lære hinanden bedre at kende på tværs af årgange, niveauer og klubber – ja selv Føtex, som var nabo til skolen, ved nu hvem Amager Pigefodbold er 😊.

Vores formål med denne tur, var at ryste alle pigerne sammen – og det må siges at være lykkedes i den grad. Pigerne tør nu at snakke med andre end dem på eget hold, der er blevet knyttet enkelte nye venskabsbånd og vigtigst af alt – PIGERNE SYNES DET VAR DEN FEDESTE TUR, EVER.

Tør godt garantere, at vi gentager succesen næste år igen

 

På vegne af trænere, holdledere og forældrehjælpere

Mads, Marc, Dennis, Anders, Nana, Ane, Lars og Christa

Luk