Menu

Pigeraketten 2021

image
26. juli 2021 kl. 08:35

"Mandag d. 23 august kl. 16.00 inviterer Tårnby FF i samarbejde med DBU alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! ⚽🏃‍♀‍

- Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver INGEN tilmelding.
Raketten🚀 er klar til afgang ud i solsystemet - ER DU??
Raketten flyver rundt i 2,5 time, hvor den blandt andet skal forbi Mars, Saturn og Solen. Her vil pigerne, sammen med klubbens frivillige og DBU's instruktør, blive guidet igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.
Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op til Pigeraketten. ⭐🚀
Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.
Vi ses til en sjov fodbolddag fyldt med spændende rum-aktiviteter!
🟡Som konsekvens af Covid-19 opfordrer vi alle til at holde sig opdateret på Pigerakettens Facebookside: https://www.facebook.com/Pigeraketten.
Her vil der komme opdateringer, hvis fx deltagerkapaciteten eller muligheden for tilskuere ændres.
🟡NB! Vær opmærksom på, at der muligvis tages billeder på Pigeraketten. Det betyder, at din datter kan optræde på billeder, der deles på Facebook mm. Du er velkommen til at dele billeder fra Pigeraketten på denne begivenhed, men husk så, at tage hensyn til personerne på billedet.
Luk