Menu

Udesejr og pokalkamp

image Pokaltid igen - Tårnby FF - FC Nordhavn
Michael Jensen
29. maj 2023 kl. 11:02
Så er det igen blevet pokaltid og vores første kamp i den turnering kommer ovenpå forårets første udesejr, se her målene fra den kamp.

Egentligt skulle vi have besøgt FC Nordhavn i Ryparken i tirsdag aftens pokalkamp, men på grund af en lidt for sen banetid spurgte FC Nordhavn om muligheden for at afvikle kampen hos os - det sagde vi naturligvis ja til, da vi ellers skulle have spillet kl. 21:00..

FC Nordhavn er kommet til denne runde ved at ekspedere MBFF, fra Serie 5, ud af turneringen med en knusende 11-0-sejr.

Tirsdagens pokal-gæster indtager aktuelt en fornem 3.-plads i Serie 3 og kommer til Blochs Biler Arena med en frisk turneringssejr på hele 4-0 over Uganda DC.

Det er således et hold, der er vant til at score mål, som vi får besøg af tirsdag aften - hele 63 af slagen er det blevet til i deres hidtil 23 turneringskampe denne sæson - og så er de endda ubesejret i 2023..

TFF møder op til opgøret ligeledes med en frisk sejr i bagagen, da det på to mål i 1. halvleg fredag aften i Gørslev blev til forårets første udesejr. Oliver Albrechtsen og Rasmus Fugl stod for målene.

Se kampfakta her og målene på video herunder.

 

 

Pokalkamp 3. kval-runde: Tårnby FF - FC Nordhavn - Tirsdag den 30. maj kl. 18:30 på Blochs Biler Arena (Vestamager Idrætsanlæg), Ugandavej 105 - 2770 Kastrup.

 

 

Luk