Menu

Optakt: Brønshøj BK - Tårnby FF

image
Gert Hvidt Petersen
22. marts 2024 kl. 11:57
Den 23/3-2024 Tårnby FF Tager til Tingbjerg efter vinterpausen, efter 3 vigtige point

Med sæsonens genstart lige om hjørnet og den første kamp efter vinterpausen i sigte, tog vi en snak med Anføre Peter Hjulmand og træneren Timos Adraktas fra 1. Holdet. Vi ville høre om deres forberedelser og forventninger til den første kamp efter vinterpausen mod Brønshøj BK. Her under kan du læse hvad de havde at sige.

Hjul, hvordan har din personlige forberedelse været til den første kamp efter vinterpausen? "Det har været en udfordrende, men givende periode. Jeg har arbejdet hårdt på at komme mig over nogle småskader og fokusere på min fysiske og mentale tilstand. Jeg føler mig klar og motiveret til kampen mod Brønshøj."

Hvordan ser du på modstanderen, Brønshøj BK, og hvad tror du, I skal gøre for at vinde kampen? "Brønshøj har altid været en hård modstander, men vi har en god idé om, hvad vi kan forvente. Vi skal spille med tro på vores egne evner og være villige til at kæmpe for hver bold. Vi er klar til at levere en god kamp og forhåbentlig tage de tre point med hjem."

Hvordan har I forberedt jer taktisk til kampen? "Vi har arbejdet på forskellige taktiske elementer i træningen og fokuseret på vores presspil. Vi ved, at vi skal tilpasse os undervejs i kampen, og jeg tror, vi har de rette redskaber til det."

Hvilke personlige mål har du for resten af sæsonen? "Mit personlige mål er at bidrage så meget som muligt til holdets succes og hjælpe med at føre os mod oprykning. Jeg vil give alt, hvad jeg har på banen og håber at kunne bidrage med mål og assists."

Timos, hvordan har I som trænerstab forberedt holdet til den første kamp efter vinterpausen? "Vi har haft en intensiv periode med fokus på at forbedre vores spil og styrke vores relationer på banen. Holdet er i god form, og vi er mere end klar til at tage hul på sæsonen."

Hvordan ser du på jeres chancer mod Brønshøj BK? "Brønshøj er altid en udfordrende modstander, men vi føler os godt forberedt. Vi ved, hvad de står for, og vi er klar til at møde dem med vores eget spil og strategi."

Hvad er din personlige ambition for holdet i resten af sæsonen? "Jeg ønsker at se holdet fortsætte med at udvikle sig og vokse som en enhed. Vi har store ambitioner om at kæmpe med i toppen af tabellen og forhåbentlig sikre os en oprykning. Jeg tror på, at vi har potentialet til at opnå det."

Kampen bliver spillet Lørdag den 23/3 - 2024 Kl. 14:00 i Tingbjerg idrætspark. 

Luk