Menu

Lokalopgør mod B1908 ovenpå 5-2-sejr

image Mohammad Shabban Hussein (19) scorer her et af sine 4 mål mod FC Nordhavn (foto: Peter Juhl).
Michael Jensen
01. juni 2023 kl. 21:32
Hør her Fischer både rose B1908 og love dem "øretæver" inden fredagens Amager-opgør på Blochs Biler Arena.

Tirsdag fik TFF besøg af et godt kæmpende Serie 3-mandskab fra F.C. Nordhavn i en kamp, der helt som forventet endte med en sikker sejr til TFF på 5-2. Gæsterne kom ellers ganske godt fra land og bragte sig endda foran efter blot et par minutters spil. Hjemmeholdet kom sig dog hurtigt over forskrækkelsen og kom via et ægte hattrick af Mohammad Shabban Hussein frem til en pauseføring på 3-1.

I anden halvleg fik gæsterne endnu engang blod på tanden, da de fik reduceret til 3-2. Men med yderligere et Shabban-mål og et af Aymen Lamlil endte det hele med, at TFF gik videre til 4. kvalrunde.

Her kom så Nørrebro United så op fra bowlen og dem skal vi således besøge den 14. juni kl. 19:00 i Ryparken.

Først skal vi dog lige afvikle et par DS-kampe, og en af dem spilles denne fredag hjemme på Blochs Biler Arena kl. 18:30 mod Amager-rivalerne fra B1908.

Fremad Amagers lillebroder fra Sundbyvestervej er ganske imponerende - inden denne weekend - forårets bedste hold målt på pointhøsten, så der er i den grad lagt op til et seværdigt opgør på Vestamager.

Inden DS-opgøret vil der være ungdomsbold på banen som opvarmning til hovedkampen.

Kom og støt dit lokale yndlingshold medens du nyder en kold fra køleren og en varm fra grillen.