Menu

Timos: "Vi møder ydmyge - og med stor respekt - op til opgøret mod GVI"

image Cheftræner i Tårnby FF Timos Adraktas (foto: Michael Jensen).
Michael Jensen
03. maj 2023 kl. 20:36
Torsdag går det atter løs i jagten på 1.-pladsen når Tårnby FF besøger GVI i Nymosen i Gentofte.

Lørdagens kamp i Greve endte med et nederlag på 3-1 og efterlod ikke noget andet udtryk end, at vi må videre i opbygningen af holdet. Cheftræneren har her et par ord at dele med os inden kampen torsdag aften.

-Timos Adraktas, hvis du, her på afstand, set i bakspejlet og hvad det ellers hedder, skal beskrive hvad der skete i Greve i lørdags, hvordan kommer det så til at lyde?

"Nåh men jeg synes egentligt ikke det er mere kompliceret end, at Greve var det mindst dårlige af de to hold.."

-Hvad mener du med det?

"Jeg mener, at der absolut ingen gnist var i kampen og måske på grund af hjemmebanen var det Greve der ville det mest og derfor vandt 3-1. Men alle de to holds spillere var lidt slukkede. Måske er det strukturen, der spiller ind, der er jo for Greve og os reelt intet at spille for andet end førstepladsen, der ikke engang giver andet udbytte end æren."

-Men æren af at blive nummer et i en række kan vel også noget?

"Absolut, og det er også den vi går efter at generobre mod GVI, selvom det måske igen kun bliver midlertidigt, inden runden bliver færdigspillet. Vi trænger i den grad til at vinde i Nymosen, men vi må ikke glemme, at torsdagens hjemmehold har en hel del at spille for i kampen for at undgå nedrykning. Så vi møder ydmyge op til opgøret og med stor respekt for modstanderen, der altid er en mundfuld for os, når vi besøger dem."

GVI - Tårnby FF

Torsdag den 4. maj kl. 19:00

i Nymosen, Mosebuen i Gentofte

Danmarksserien 22/23

 

Luk