Menu

Gørslev hjemme – årets sidste tur med kliken

image Lad os bare slutte året af med endnu en omgang sejrs- sang og dans (arkivfoto: Michael Jensen).
Michael Jensen
25. november 2022 kl. 16:15
Den sportslige ledelse arbejder i disse dage hårdt i kulissen på at styrke holdet forud for forårets kampe. Men inden der kan bringes nyt på den front, skal vi lige omkring Blochs Biler Arena til året sidste kamp i Danmarksserien.

 

Det seneste møde med Gørslev var på mange måder en rigtig god oplevelse. Dels var det en rigtig gæstfri klub at besøge og dels var 5-0-sejren på det hyggelige stadion på Ringsted-egnen jo helt fantastisk.

Selvom vi denne gang har nogle afbud, på grund af de sædvanlige overbelastningsskader og slitage af spillerne, som der jo forventeligt er forekommende på denne sene tid af året, kan vi alligevel mønstre en solid trup til årets sidste kamp. Holdet har også lovet at gøre alt for at slutte ordentligt af, så vi alle kan gå på juleferie med oprejst pande og en god tro på fremtiden. Men om det ligefrem bliver til endnu en 5-0-sejr over Gørslev, kan ingen trods alt love – men mindre kan også gøre det, det er de 3 point, der trods alt er det vigtigste, så vi kan overvintre på fjerdepladsen.

Tårnby FF – Gørslev IF
Lørdag den 26/11 kl. 14:00 på Blochs Biler Arenas kunstgræsbane Ugandavej 105
2770 Kastrup

Luk