image Job done - matchwinner, Lasse Linnemann Johansson, tager overtrækstøjet på efter en god dag på kontoret.
Michael Jensen
06. marts 2023 kl. 14:02
Tårnby FF trak fortjent det længste strå i næstsidste testkamp mod sydsvenskerne.

Det svenske 3. divisionsmandskab fra FC Trelleborg blev besejret med 1-0 på Blochs Biler Arenas Kunstgræsbane.

I lidt over en time var TFF endda klart bedre end sin modstander, der dog kom mere med mod slutningen. Victor Michaelsen havde mange rigtigt gode aktioner i målet og "Bryggerhesten" Nicklas Niebe var her, der og alle vegne , inden han fik sit andet gule kort et stykke inde i anden halvleg.

Men det var altså et mål allerede efter 6 minutter, der afgjorde kampen. Nisahr Yawar lavede en superflot assist til Lasse, der køligt passerede den svenske keeper.

I anden halvleg havde Hassan to kæmpe muligheder for at lukke kampen definitivt, men dels en kikset afslutning og et stolpeskud bevarede spæningen i kampen.

Sidste testkamp, inden det går løs i turneringen, er på fredag den 10. marts kl. 18:30 i Holbæk.