Ærgerligt pointtab i Roskilde

image Der blev desværre kigget lidt langt efter sejren i Roskilde.
Michael Jensen
26. marts 2023 kl. 10:12
Trods et fortjent føringsmål godt 11 minutter før tid var det blot et enkelt point man kunne tage med sig hjem til Amager.

Det blev en kamp hvor Tårnby FF var klart mest på bolden og hvor spillet ligeså klart foregik primært på Roskilde KFUMs banehalvdel.

Forløsningen kom da også ganske fortjent 11 minutter før tid, da Peter Hjulmand flot bragede bolden i kassen med et skud fra distancen.

Føringen holdt dog ikke så længe - 5 minutter efter Hjulmands føringsmål udlignede Christoffer Blond for hjemmeholdet efter en dødboldsituation.

Det var en kamp vi burde have vundet, men i stedet for at ærgre os for meget over det uafgjorte resultat, kigger vi med glæde frem mod fredagens topopgør mod Karlslunde på Blochs Biler Arena kl. 18:30.