Menu

Medlemskab

Medlemskab og kontingent

 

På denne side kan du tilmelde dig et hold. Du eller din barn tilmelder jer for et halvt år af gangen og betaler en sæson forud- efterårssæson eller forårssæson. Hele sæsonen går fra sommer 2018 til sommer 2019.

 

Kontingentet bliver trukket d. 1 februar og d. 1 juli.

Alle der deltager i træningen er kontingentpligtige.

 

Klubbens kontingentsatser kan ses via links i boksen til højre (Scroll nedad hvis du kigger med på en mobil). Det er også her, at indmelding i klubben sker ved at trykke på linket (Indmeldelse i afdelingen) under den aktuelle årgang 

Når tilmeldingen er godkendt ved DBU og i Tårnby FF er du indmeldt og kan sættes på holdkort og spille kamp.

 

Når du melder dit barn ind i Tårnby FF, melder du også dig selv ind. Det er et forpligtende fællesskab, og ikke en pasningsordning. Du behøver ikke nødvendigvis blive træner eller holdleder, men din opbakning er vigtig.

Husk at klubben hverken er en forretning eller en offentlig institution - det er et frivilligt fællesskab baseret på engagement omkring en passion. Frivillige hænder gør en forskel for alle omkring holdet.

Tårnby FF er drevet af frivillige kræfter, det er glade amatører med TFF hjerteblod, frivillige forældre og andre ildsjæle og der ligger mange timer i klubben for at få enderne til at mødes. 

For at få økonomien og hverdagen til at hænge sammen i klubben, er det netop det frivillige arbejde der er nøgleordet og klubben har en forventning om at alle bidrager med det de kan, i det omfang tid og evner tillader det.

Hvis ikke vi kan få frivillige trænere, trænerassistenter og holdledere er vi ikke i stand til at tilbyde fodbold til alle børn og unge, så enkelt er det. 

Tårnby FF er dog så heldigt stillet, at vi år efter år finder frivillige forældre der stiller op, vi har derfor nogle meget dedikerede trænere og trænerassistenter. Husk at at hjælp hjælper.

Vi spiller i "rene årgange", dvs. at din dreng eller pige skal spille med andre som er født i samme år som dit barn.

 

Som spiller i klubben går kontingentet til materialer til brug ved træningen samt kamptøj til holdet bestående af spillertrøje, shorts og strømper. Herover kan  trænere og holdledere søge klubben om tilskud til fodboldture, - stævner eller andre sociale arrangementer. Dette søges hos bestyrelsen på info@taarnbyff.dk.

 

Alle spillende medlemmer af klubben betaler kontingent – også træner/holdlederbørn.

 

DBUs U betegnelser og kontingentsatsener for efterårssæsonen 2018:

Hold Kontingent pr. halvår
Sandkasse 350kr
U5+U6+U7 600kr
U8+U9+U10 700kr
U11+U12+U13 800kr
U14+U15+U16+U17+U18+U19 900kr
Senior 11M 1000kr
Senior 7M 550kr
Oldboys 550kr
Passivt medlem 200kr
   

 

DBUs U betegnelser børnefodbold
Efterår 2018
Aldersgruppe Årstal
U5 2014
U6  2013
U7  2012
U8  2011
U9  2010 
U10  2009 
U11  2008 
U12  2007 

 

Passivt medlem

For et kontingent på 200 kr. om året støtter du foreningens arbejde. Samtidig får du adgang til foreningens generalforsamling, hvor du også er berettiget til at stille op til bestyrelsen.

 

Udmeldelse

 

Udmelder man sig så husk at det er medlemmets ansvar, ikke trænerens. Ved udmeldelse refunderes ikke for resterende kontingentperiode.

Spillercertifikat kan først udstedes, når eventuelle kontingent restancer er betalt.

Tårnby FF kan ifølge KBUs turneringsreglement tilbageholde spillercertifikat, hvis spilleren er i restance op til seks måneders kontingent.
Med andre ord kan man ikke spille for en anden klub, så længe man skylder kontingent i Tårnby FF.

For IKKE at få den næste opkrævning så SKAL man meldes ud inden perioden starter ellers betales der frem til vi modtager udmelding.

 

Udmeldelse SKAL ske på mail til info@taarnbyff.dk