Menu

Meddelelse omkring fuldmagter til generalforsamling

image Mød selv op til GF, lad være med at afgive fuldmagt
Bestyrelsen ved Kristian Engelbrecht
05. februar 2022 kl. 00:14
Meddelelse omkring fuldmagter til generalforsamling den 9. februar klokken 20:00

Meddelelse omkring fuldmagter til generalforsamling den 9. februar klokken 20:00

 

Hej alle medlemmer,

Der har i den seneste tid op til generalforsamlingen været enkelte personer, som har forsøgt at fremskaffe sig utallige fuldmagter. Dette har udmøntet sig i flere uheldige episoder, som aldrig har været meningen med de nuværende vedtægter, hvor der ingen begrænsning er i antallet af fuldmagter.

Det har ALTID været meningen, at alle bør møde op til generalforsamlingen. At give en fuldmagt er sidste udvej, såfremt man oprigtigt er forhindret.

Det er ikke foreneligt, at én person skal kunne afgøre udfaldet til en generalforsamling ved at sidde med et flertal af fuldmagter. Dette er på ingen måde demokratisk, og nærmere uetisk og ligger meget langt fra klubbens moral, etik og holdninger samt værdigrundlag. Hele grundlaget for stiftelsen af klubben for 17 år siden, var netop demokrati og medindflydelse og ikke, at ét medlem kan bestemme ved at fremskaffe sig flere fuldmagter.

Et flertal i bestyrelsen vil derfor opfordre til, at du IKKE benytter dette smuthul i de nuværende vedtægter, men i stedet dukker op og stemmer personligt. I år bliver en del medlemmer i bestyrelsen udskiftet, og det er derfor vigtigt, at du som medlem er med til at vælge, hvordan bestyrelsen besættes, og hvordan klubben skal udvikles fremadrettet.

Vi appellerer til, at du som medlem deltager til generalforsamlingen, og giver din mening til kende grundet de mange aktuelle rygter i form af urimelige påstande, som ikke bør afgøres ved at give en fuldmagt. Du kan annullere din fuldmagt ved at møde personligt op til generalforsamlingen eller fremsende din annullering på mail til info@taarnbyff.dk

 

Link til indkaldelse og forslag til vedtægtsændringer:

https://www.taarnbyff.dk/klubben/nyheder/bestyrelsen-informerer/indkaldelse-til-generalforsamling-2022/

Med ønsker om en retfærdig generalforsamling

Formand Kristian Engelbrecht

Næstformand Henrik Sørensen

Bestyrelsesmedlem Martin Buades

Bestyrelsesmelde Martin Jørgensen

Og et utal af bekymrede medlemmer

 

 

Luk