Menu

FF CUP XIV

image
Festudvalget
12. juli 2021 kl. 10:11
FF CUP XV, den 31. juli 2021

Corona, din slemme tøs - Du forhindrede sidste års FF CUP - Den laver du ikke to år i træk - Vi afholder dette storslåede arrangementet i år - Dvs sommeren er reddet, TFF har din ryg.

FF CUP XV - Fordi du fortjener det !

FF CUP XV afholdes lørdag den 31. juli 2021. Prisen er i år kr. 2000,- pr hold. 
Der må max være 10 spillere pr. hold.

Kampene vil foregå på 7. mandsbaner som er blevet skrumpet lidt ned i størrelse, så alle kan være med og ikke behøver at løbe så langt.

I løbet af dagen vil der være mulighed for, at nyde klubbens legendariske Mammut pølse samt den klassiske hjemmelavet burger og andre snacks. Der vil naturligvis også være et bredt sortiment af drikkevarer, til at slukke tørsten. Husk at medbragte mad og drikkevarer, medfører øjeblikkelig bortvisning for dig og resten af dit hold.

Et nærmere program for dagen følger når vi kommer tættere på. I lighed med de sidste års arrangementer afholdes stævnet på Vestamager Idrætsanlæg opvisningsbane også kaldet Bloch Biler Arena.

Vi fortsætter den store succes med straffesparks konkurrence.


Tilmelding kan ske ved overførsel af kr. 2000,- til klubbens konto: Reg. 1551 konto: 3719160581 eller via MobilePay på 41367 samt sende en tilmelding på mail til info@taarnbyff.dk, med angivelse af kontaktperson for holdet, et holdnavn samt om beløbet er overført. Sidste frist for tilmelding og betaling er onsdag.  den 28 juni 2021

info@taarnbyff.dk kan bruges til spørgsmål i forbindelse med arrangementet.

Vi glæder os til at se dig !

P.S. Vi må max være 500 samlet til arrangementet, så få meldt dit hold hurtigt til. Alle Corona regler vil naturligvis blive overholdt.

 

Luk