Dramatisk 2-1 sejr over Roskilde KFUM

image Målscorer til 1-1, Andreas Moos, følger en Roskilde KFUM-spiller.
Michael Jensen
13. maj 2023 kl. 17:44
Aymen Lamlil blev match-vinder i det 5. overtidsminut i sin første optræden efter tilbagekomsten til TFF.

Knap 25 minutter efter Aymen Lamlil erstattede Vitus Holm, blev han aftenens helt store helt med sit mål til 2-1. Et mål som Jonas Nørremark og Andreas Moos skal have en stor del af æren for, som man kan se på videoen herunder.

Og netop Nørremark-Moos-duoen var også ophavsmænd til det udlignende mål efter et flot slået hjørnespark af Lasse Linnemann Johansson.

Det var to skønne mål efter at have været gået til pausen ovenpå en sen 1. halvlegs-scoring af gæsterne.

Sejren var fuldt fortjent omend den burde have været mindst et par mål større - men man skal jo score på sine chancer!

Tak for den fine støtte til de fremmødte og alle vores sponsorer.

Næste opgave for TFF-holdet er, når der er topopgør i Karlslunde torsdag kl. 11:30.