Brønshøj snuppede fortjent alle pointene

image En ærgerlig Timos Adraktas i Tingbjerg Idrætspark (foto: Michael Jensen)
Michael Jensen - fotos: Peter Juhl
13. november 2022 kl. 21:37
Tårnby FF spillede ellers flot den første halve time, men slap desværre derefter grebet om modstanderen - og det blev skarpt udnyttet af de, på alle andre områder, særdeles gæstfrie værter med en scoring i hver halvleg.

Kampen var ikke mere end et par minutter gammel da TFF allerede fik det første store tilbud. Desværre formåede Lasse Johansson ikke at omsætte muligheden til scoring.

Lidt senere i denne gode periode sendte Andreas Moos et dunder-drøn på Brønshøj overliggeren, men stadig stod der 0-0 på tavlen.

Efter ca. en halv times tid begyndte intensiteten hos Tårnby-holdet ærgerligt nok at falde betydeligt, og kort før første halvlegs sidste fløjt udnyttede Hvepsene en fejl i den bageste Amager-kæde og pauseteen blev desværre alt for bitter at drikke.

"Det var sgu ærgerligt, at vi ikke fik udnyttet vores chancer i første halvleg, for jeg synes vi var det klart bedste hold på bolden - ja, vi var vel nærmest outstanding i præstationen," sagde Timos Adraktas efter kampen.

Anden halvleg blev desværre helt forfærdelig, set med Tårnby FF-øjne. Det blev 45 minutter med den ene fejlaflevering efter den anden og skader undgik vi desværre heller ikke. Derfor sluttede vi også kampen af med at spille de sidste omkring 10 minutter med en mand i undertal.

Gassen sivede denne lørdag langsomt ud af ballonen og det blev klogt udnyttet af de skarpe Hvepse, der jo stadig har en oprykning at spille for.

Tårnby FF har dog også stadig meget at spille for, da det, ud over det at have æren i behold, og at kunne overvintre med et nogenlunde humør, også er væsentligt i forhold til seedningen, når der skal trækkes lod om puljefordelingen til sæsonen 23/24, at holdet slutter så højt placeret som muligt til sommer.

"Vi må altså op på hesten igen og vise, at vi både vil- og kan være et hold man kan regne med i DS, når vi runder året af med to hjemmekampe i streg på Blochs Biler Arena inden julepausen," sagde Timos og påpegede: "Vi har jo også et ansvar overfor sponsorerne og alle andre gode kræfter i- og omkring klubben."

Klik her for at læse fakta fra kampen

Nedenfor kan du se fire beviser på at fotograf Peter Juhl var på plads i Tingbjerg lørdag eftermiddag.

Næste opgave for både holdet og fotografen er lørdag kl. 14:00 hjeme mod Greve.