FF CUP XII

 

FF CUP XII - Fordi du fortjener det !

FF CUP XII afholdes lørdag den 15. juli 2017. Prisen er igen i år kr. 2200,- pr hold som dækker deltagelse i stævnet og adgang til fest om aftenen samt aftensmad til festen.

Der må max være 10 spillere pr. hold - Dog er det muligt at købe ekstra billetter til festen om aftenen med mad til kr. 150,- pr. stk.

Kampene vil foregå på 7. mandsbaner som er blevet skrumpet lidt ned i størrelse så alle kan være med og ikke behøver at løbe så langt.

I løbet af dagen vil der være mulighed for at nyde klubbens legendariske Mammut pølse samt den klassiske hjemmelavet burger. Der vil naturligvis også være et bredt sortiment af drikkevarer til at slukke tørsten.

Festen om aftenen vil starte med noget lækkert mad. Derefter vil klubbens DJ slå tidens toner og rytmer an, så de sidste kræfter kan blive brugt på dansegulvet.

Et nærmere program for dagen følger når vi kommer tættere på. I lighed med de sidste års arrangementer afholdes stævnet på Vestamager Idrætsanlæg. Selve festen om aftenen vil igen i år blive afholdt hos Tårnby selskabslokaler.
 
Vi fortsætter den store succes med straffesparkskonkurrence.

Tilmelding kan ske ved overførsel af kr. 2200,- til klubbens konto: Reg. 1551 konto: 3719160581 samt sende en tilmelding på mail til info@taarnbyff.dk, med angivelse af kontaktperson for holdet, om beløbet er overført samt holdnavn.
 
Samme mail kan bruges til spørgsmål i forbindelse med arrangementet.
 
Vi glæder os til at se dig !