Tårnby FF søger en social idrætspædagogisk person

02. oktober 2019 kl. 21:31

Stillingen er primært med vores opstartsårgange ca. 2-6 årige.

Tårnby FFs popularitet blandt de yngste fodboldspillere tager til år for år, og vi vil gerne gøre en indsats for at give de små og deres forældre den bedst mulige opstart i foreningslivet.

Derfor søger vi en ansvarlig for vores sandkassehold, som blandt andet kan organisere opstarten af nye hold. Disse hold startes op og trænes på Vestamagers idrætsanlæg i sommer perioden og i gymnastiksale rundt omkring på Vestamager i vinterperioden.

Du behøver ikke have trænererfaring, kun lysten til at bruge tid og energi sammen med lokalområdets børn.

Vi søger en motiveret idrætspædagogisk person, som kan:

* Afholde træninger med boldspil og lave motoriske øvelser gennem lege og historier

* Kan lide at være ude på banerne/gymnastiksalene et par dage om ugen

* Kan lide at have kontakt til mange forskellige mennesker

* Vil være med til at inspirere og undervise nye frivillige trænere, holdledere mm

* Kan give børn og deres familier gode foreningsoplevelser

* Kan tage ansvar for at lære forældrene hvordan de understøtter, at deres børn får en god fodboldoplevelse, og føler sig som en integreret del af Tårnby FF

* Brænder for foreningsliv

Du er en udadvendt og opsøgende person, du har en anerkendende tilgang til børn, godt gåpåmod og har lyst til at danne et aktivt netværk med institutioner omkring træningstider, materialer, turneringer mm.

Stillingen er aflønnet da der skal bruges en del timer om ugen.

Stillingen er i første omgang begrænset til et år med mulighed for forlængelse.

Stillingen kan tiltrædes efter aftale.

Spørgsmål og ansøgning skal rettes til bestyrelsen på info@taarnbyff.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,

Tårnby FF