Tårnby FF ÅBNER for træning fra 18. maj

14. maj 2020 kl. 13:07

Kære alle TFF'ere

Bestyrelsen har besluttet at åbne klubben for træning, fra mandag d. 18. maj 2020.

Vi har i bestyrelsen fulgt den positive udvikling/udmelding der har været fra Regeringen, DIF/DBU og Tårnby kommune, og derfor kan vi åbne for træning igen.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på de retningslinjer der er gældende for afvikling af aktiviteter, og vi har i Tårnby FF derfor oprettet et særskilt menupunkt på vores hjemmeside: "CORONA INFORMATION", her samler vi så vidt muligt alle relevante informationer.

Det er også vigtigt at understrege, at vi har en fælles opgave i at overholde de retningslinjer der udsendes, og hvis bestyrelsen kan se at vi som forening ikke kan overholde dem, vil det være bestyrelsens ansvar at handle.

Det vil ikke være alle hold der kan starte op, med de retningslinjer der er lige nu, men kontakt jeres træner/holdleder for information omkring netop jeres hold/årgang.

Vi glæder os til igen at se jer alle ude på anlægget.

Tårnby FF