Frank Sørensen stopper

Af Bestyrelsen

 

Bestyrelsen har modtaget 1. senior træner Frank Sørensens opsigelse med øjeblikkelig virkning. Grundet personlige forhold har Frank Sørensen valgt bryde den kontrakt, der ellers løb til sommeren 2018. Frank har været i klubben siden år 2015, hvor han tiltrådte da holdet lå i serie 1. Det er blevet til et "mesterskab" (læs 1. plads i serie 1) og 5. pladsen i Københavnsserien samt de to pokaleventyr med kampe på hjemmebane mod FC Nordsjælland og FC Helsingør, som de største højdepunkter. Med de 3 år som rollen som cheftræner for Tårnby FF, bliver han den person der har varetaget der erhverv i længst tid, i klubbens historie. 

 

Tårnby FF vil gerne benytte lejligheden, til at sige tak for det store arbejde, som Frank Sørensen har lagt i klubben. Derudover har vi fuld forståelse for hans beslutning og håber der kommer styr på det hele.

 

Det efterlader 1. senior uden cheftræner. Derfor har bestyrelsen valgt at tilknytte den tidligere Tårnby FF og Kastrup træner Michael Lagermand som ny cheftræner. Michael har trænet 1. senior tidligere, hvor det blev til 1. plads i serie 1 og 3. plads i Københavnsserien og det vilde pokaleventyr der sluttede mod AIK 65 Strøby, efter sejre over AB Tårnby og Avarta. Michael har også trænet Kastrups 1 senior i både Københavnsserien og Danmarksserien. Vi vil gerne takke Michael, for at kunne springe til med så kort varsel og hjælpe klubben i denne her uheldige situation. I første omgang er der blevet aftalt et samarbejde, der løber de næste 3 måneder hvor sæsonen skal afsluttes.

 

Michael har første rigtige arbejdsdag i morgen lørdag den 10. marts når Gulddrengene spiller træningskamp ude mod KB på Frederiksberg Stadion klokken 11:00.

 

I kølvandet på Frank Sørensens afsked har hjælpetræner/scout Morten Wigotski valgt ligeledes at stoppe, resten af trænerstablen fortsætter uændret.